Editura Cetatea de Scaun - de 22 de ani facem istorie

Cum returnez?

Returul produselor se acceptă conform termenilor și condițiilor www.cetateadescaun.ro menționați în secțiunea Termeni și condiții și sunt în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor.
Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, cu documentele care l-au însoțit, fără să prezinte modificări fizice, lovituri, zgârieturi, etc. Cheltuielile directe de returnare a produselor, respectiv transportul vor fi suportate de către cumpărător iar rambursarea contravalorii acestora se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la data denunțării, în urma confirmării primirii produsului.

Pentru a returna un produs, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:
1. Contactați reprezentanții EDITURA CETATEA DE SCAUN S.R.L. pentru a semnala motivul returului.
2. Trimiteți produsul la adresa B-dul Carol I, Nr. 21A, Târgoviște, jud. Dâmbovița, în atenția EDITURA CETATEA DE SCAUN S.R.L., alături de documentele cu care v-a fost livrat, menționând numărul de comandă în documentul de transport.
3. După confirmarea primirii produsului, contravaloarea acestuia va fi rambursată în contul dumneavoastră. Unul din operatorii noștri o să vă solicite detaliile bancare, necesare transferului sumei către dumneavoastră.

0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este golÎnapoi la produse