Editura Cetatea de Scaun - de 22 de ani facem istorie

Tipărire cărți

Descoperă o experiență de tipar unică la noi! Cu serviciile noastre de tipar cărți, transformăm visul tău literar în realitate. Echipa noastră de profesioniști în domeniu oferă soluții de tipar personalizate, adaptate nevoilor tale.

Indiferent dacă ai scris o poveste captivantă, un manual educativ sau un roman inspirațional, suntem aici pentru a-ți aduce creația la viață. Folosim tehnologie de ultimă generație și materiale de calitate superioară pentru a asigura că fiecare pagină va impresiona.

Avantajele colaborării cu noi sunt multiple. Oferim consultanță gratuită în procesul de pregătire a materialelor pentru tipar, asigurându-ne că fiecare detaliu este perfect. De asemenea, avem opțiuni flexibile de tiraj, astfel încât să poți tipări exact numărul de cărți dorit.

Fiind conștienți de importanța timpului tău, ne-am optimizat procesele pentru a oferi livrări rapide și eficiente. Prețurile noastre competitive îți permit să obții cărțile dorite fără a compromite calitatea.

Indiferent că ești un autor debutant sau un scriitor consacrat, vrem să facem parte din povestea ta. Încredințează-ne tiparul cărții tale, iar noi vom transforma cu pasiune cuvintele tale în opere tangibile.


Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul tău și pentru a primi o ofertă personalizată. Împreună, putem aduce lumii cărțile tale într-un mod care să rămână întipărit în inimile cititorilor. [editura@cetateadescaun.ro]

CalculatorRezultate

Prețul unui exemplar:
 • fără TVA: lei
 • cu TVA (19%): lei
 • cu TVA (5%): lei
Prețul întregului tiraj:
 • fără TVA: lei
 • cu TVA (19%): lei
 • cu TVA (5%): lei

Agende B5 personalizate

Transformă-ți ideile în realitate cu agende personalizate de înaltă calitate! Oferim servicii profesionale de tipărire agende, adaptate nevoilor tale.

Design unic, hârtie premium și finisaje de calitate.


Cere oferta acum! [editura@cetateadescaun.ro]
0
  0
  Coș de cumpărături
  Coșul este golÎnapoi la produse