Editura Cetatea de Scaun - de 22 de ani facem istorie

Termeni și condiții

Site-ul www.cetateadescaun.ro este magazinul online al S.C. Editura Cetatea de Scaun S.R.L., Târgoviște, str. Păcii, nr. 2, bl. C2A, et. 3, ap. 12; CUI: RO14416763; Nr. de înregistrare în Reg. Com. J15/45/2002.
Plasarea unei comenzi pe site-ul www.cetateadescaun.ro reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile din secțiunea „Cum comand”.

Confidențialitate
Informațiile furnizate către EDITURA CETATEA DE SCAUN S.R.L. (prin site-ul www.cetateadescaun.ro) sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. EDITURA CETATEA DE SCAUN S.R.L. nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din bază de date adresa de e-mail furnizată.

Notă de informare privind protecția datelor personale
EDITURA CETATEA DE SCAUN S.R.L., înregistrată la ANSPDCP cu Număr Registrul General: 22706 din data: 11/10/2019, prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui website și are obligația de a administra în condiții de sigurantă și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați. Datele dumneavoastră pot fi utilizate pe viitor în scopul efectuării operațiunilor de reclamă, marketing și publicitate și nu vor fi dezvăluite terțelor părti. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, la EDITURA CETATEA DE SCAUN S.R.L., Str. Maior Spirescu, bl. C4, sc. C, ap. 2, Târgoviște, jud. Dâmbovița, sau prin email, către editura@cetateadescaun.ro.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, site-ul www.cetateadescaun.ro, administrat de EDITURA CETATEA DE SCAUN S.R.L., are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Prețuri
Prețurile conțin TVA și sunt actualizate periodic. Prețurile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmării acestora. Disponibilitatea este afișată în timp real.
Disponibilitatea se poate modifică oricând pe parcursul procesării comenzii.

Comenzi și stocuri
Comenzile care au în componența produse care nu sunt în stocul magazinului și nu au fost soluționate în termen de 20 de zile de la data lansării lor pot fi anulate de catre reprezentanții EDITURA CETATEA DE SCAUN S.R.L.

Acordarea discounturilor
Discount-urile, reducerile și promoțiile nu sunt cumulative. Se păstrează întotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Discount-ul se calculează după formula de rabat acceptată de legile în vigoare pe teritoriul României. Formula este: Preț final = Preț inițial/((100+Discount)/100). Pentru achiziționarea produselor ce se aduc pe bază de comandă se poate solicita achitarea unui avans de cel puțin 30% din valoarea produsului.

Conformitate
Produsele comercializate prin intermediul www.cetateadescaun.ro sunt noi și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală, sau factura fiscală este transmisă prin e-mail către cumpărător.

Ecotaxa
Conform O.G. Nr. 25/2008 vă aducem la cunoștință faptul că ECOTAXA stabilită pentru entru pungile de tip sacoșa-banană, cu mâner aplicat sau maieu din materiale care nu sunt biodegradabile este de 0.2 RON/bucată și va fi suportată de consumatorul final.

Politica de retur
Conform legislației românești în vigoare, renunțarea la cumpărare prin denunțarea unilaterală a contractului se poate face în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului și este aplicabilă doar consumatorilor clienți persoane fizice care au achiziționat produsul la distanță respectând conditiile O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. Contractul de vânzare-cumpărare se consideră încheiat doar în momentul emiterii facturii fiscale și nu atunci când este confirmată comanda telefonic sau pe e-mail.
Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit, fără să prezinte modificări fizice, lovituri, zgârieturi, etc). Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de către furnizor iar rambursarea contravalorii acestora se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la data denunțării.
În vederea efectuării unui retur va rugăm să ne contactați fie telefonic la numărul afișat pe site: 0721.209.519, sau pe email la editura@cetateadescaun.ro. După ce ne-ați contactat produsele vor fi expediate la adresa: B-dul Carol I, Nr. 21A, Târgoviște, jud. Dâmbovița, în atenția EDITURA CETATEA DE SCAUN S.R.L. Nu vom ridica colete expediate la altă adresa. Nu primim la retur produse neambalate. Cele 14 zile în care vom rambursa contravaloarea produselor derulate se scurg din momentul în care produsele returnate ajung în posesia noastră.
În momentul sosirii coletelor în serviciul nostru specializat se va face o scurtă verificare vizuală a coletului în prezența curierului. Dacă se constată urme de loviri sau manipulări defectuoase ale coletului, sau dacă starea acestuia nu este impecabilă din punct de vedere al integrității, se va face un proces verbal care să semnaleze aceste probleme și o copie va fi înmânată curierului. Toate coletele primite și care respectă aceste condiții de returnare vor fi desfăcute și fotografiate pentru a consemna starea la recepție a produselor din interior, și pentru a verifica dacă starea produselor este identică cu starea lor din momentul completării formularului de returnare (în momentul completării formularului, pe baza asumării răspunderii, clientul trebuie să consemneze starea produselor în scris și/sau prin fotografii). Orice inadvertență între starea declarată de consumator la completarea formularului de returnare și recepția propriu-zisă a produselor de către personalul nostru specializat va conduce respingerea returului produselor, clientul fiind răspunzător de transportul acestor produse până în sediul nostru specializat.
Clientul va fi înștiințat în termen de 72 de ore de la primirea coletului de această situație și va putea alege dacă primește înapoi pe cheltuiala sa produsele neconforme cu declarația sa și produsele care nu mai sunt în aceeași stare în care au fost livrate inițial clientului, sau dacă acceptă aducerea acestor produse la starea inițială. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, societatea noastră are dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Condiții de garanție și service
Produsele beneficiază de garanție, acolo unde este cazul, conform legislației în vigoare:
– OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată (r2), cu modificările și completările ulterioare;
– Legea nr. 148/2000 privind publicitatea, cu modificările și completările ulterioare;
Produsele pot prezența ușoare asimetrii față de fotografiile de prezentare de pe site. Cumpărătorul își dă acordul și ia la cunostință, prin consultarea Termenilor și Condițiilor și prin efectuarea comenzii în site că produsele pot prezenta asimetrii și nu se încadrează în categoria defecte tehnice.

Dreptul de autor
Toate produsele comercializate pe site-ul www.cetateadescaun.ro nu încalcă legislația în domeniul dreptului de autor. Toate elementele din acest site (texte și imagini) nu pot fi reproduse sau copiate de terți.
Dacă sesizați că www.cetateadescaun.ro a încălcat involuntar anumite drepturi de autor vă rugăm să ne transmiteți o sesizare în acest sens la adresa: editura@cetateadescaun.ro.

EDITURA CETATEA DE SCAUN S.R.L. își rezervă dreptul de refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate.

0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este golÎnapoi la produse